Ono što se dešavalo Novaku Đokoviću u Melburnu pratila je cela nacija. Najboljem teniseru je podrška pristizala sa svih strana: od porodice, prijatelja, navijača i brojnih poznatih ličnosti, ali posle presude o ukidanju vize teniser je morao da napusti kontinent. Novak je napustio Australiju prvim letom za Dubai, a odatle za Beograd i mnogi su se pitali kako se osećao posle svega što je preživeo.

Pošto u Beograd nije doleteo privatnim letom, u avionu je bilo i drugih putnika, a jedan je iskoristio priliku da Novaka, navodno tom prilikom, kršom slika.

Fotografija koju je korisnik Tvitera objavio na društvenim mrežama svedoči da je Nole bio izuzetno smiren, a vreme je provodio u čitanju knjiga.

Novak se vratio u Beograd
Twitter/ @IMPOSTERSNDRM 

Fotografija je izazvala brojne komentare, a najviše je bilo onih koji su zamerili putniku što je bez dozvole fotografisao Novaka i poručili da najbolji teniser sveta nema mira nigde, a bilo je i onih koji su zamerili teniseru što ne nosi masku i bili znatiželjni koju knjigu čita.

Novaka je na beogradskom aerodromu dočekalo ga je nekoliko stotina ljudi sa porukama podrške, međutim on nije davao izjave, i to neće činiti sve do završetka Australijan opena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna