Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVE JE VIŠE RAZVODA I RASPADA: Srpska glumica se moli za što mirniji RAZLAZ

Aleksandra Janković je proživela teško iskustvo razvoda, pa joj je to i pomoglo da razume kako tuđe sudbine tako i glavni ženski lik koji tumači u novoj seriji!

 aleksandra jankovic.jpg Izvor: ATA / Antonio Ahel

Ubrzano vreme i život u jurnjavi i sticanju doprinosi tome da mnogi parovi ipak ne uspeju da održe zajednicu. 

Možda će vas zanimati

Tim rečima Aleksandra Janković tumači i sudbinu junakinje Vesne koju glumi u novoj seriji "Azbuka našeg života", a sama je podnela težak udarac koji donosi razvod.

"Dosta razumem ljude i njihove situacije. Iako imam to iskustvo, ja sam mogla sa sobom da ponesem tonu besa, ljutnje i prezira, ali nisam. Ima na tome još uvek rada, jer uvek nekako ostajete povređeni. Ostavljen ili ostavio, vi ste povređeni jer vama nešto nije uspelo. U radu na seriji svakako je to pomoglo kao iskustvo", rekla je Aleksandra za Blic. "Glavni junaci su dvadeset pet godina zajedno a ja privatno nisam dogurala do te brojke, ali jesam do osećanja samoće, nepripadanja i odustajanja."

Možda će vas zanimati

Kako kaže, "ako je neko pred razvodom, ja se molim za što lepši i mirniji razlaz. Ako mora - neka to učini a ko ne mora - neka radi na tome da popravi situaciju, jer ne postoji ništa važnije od porodice," ističe glumica.

"Sve se održava u formi brakova ili porodičnih zajednica, ali nikada više nije bilo razvoda i raspada. To je postala normalna stvar. Nekada su deca ćutala što su njihovi roditelji razvedeni, sada je to normalna stvar i neka vrsta epidemije. Ne mislim da je to dobro", zaključuje Aleksandra.

Izvor: Lepa&Srećna

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije