Rada Manojlović je pre 17 godina doživela stravičan gubitak. Pevačica je ostala bez majke, a o bolu i stresnom periodu koji je proživela retko je govorila. Nakon majčine smrti, ostala je jako privržena porodici - ocu Radetu i sestri Maji. Kad god je u prilici, poseti rodno Četereže, a nekada joj društvo pravi i dečko Haris Berković. Baka Rada tu živi tik uz ogradu Manojlovićevih, pa je ispričala neke nepoznate detalje o pevačici

"Rada je meni familija, unuka od strica. Njen otac Rade mi je bratanac. Jako su dobre i Rajka i njena sestra Maja, samo što Maja nigde ne radi, pa je Rada izdržava, šta ćeš, mora, sestre su. Bila je Rada ovde pre nekih mesec dana, najduže je bila prošle godine sa Harisom, dok je bio karantin, i od tada on više nije dolazio. Javljao mi se stalno sa sprata. Dolazili su stalno na kafu, samo čujem Harija kako me zove i kaže: "Hajde, baba Rado, da jednu rakiju popijemo!" Rekla sam mu da ne mogu, jer pijem lekove (smeh). Voli da zapeva ona i tu po kraju, čula sam da je bila skoro na nekoj svadbi u Porodinu, voli, šta će, to je njen kraj sve", ispričala je na početku ljubazna baka za "Kurir" koja ističe da se Rade ne meša u ćerkine emotivne izbore, iako se govorilo da Harisa nije prihvatio.

 "Znam za te priče, ali nije to baš tako. Ako ga Rada voli, ne može Rade da ga mrzi. Ne meša se on u njene izbore, dobra su deca, ali eto... Rade želi da se ona uda što pre, da ima neko detence, unuče, ali Rajka sve čeka nešto. Sad je u Bosni kod njega",  dodaje rođaka Manojlovićevih i otkriva koje pevačici pomogao tokom teškog finansijskog perioda. 

 "Kakvo imanje je ona prodala? To imanje je njen otac kupio od mene, ja sam prodavala svoje imanje. Ni ar zemlje ona nije prodala, pričala je ona da je kriza i da je kupovala, a da sad mora da prodaje jer nema šta da jede, ali nije ništa od toga uradila. Rade sad obrađuje tu zemlju, sve je ostalo u familiji. S Radetom tu živi i supruga Suzana, Radina maćeha. Mnogo dobra žena, vredna, super se svi slažu. Dok je trajala korona, Rada nije imala šta da jede, maćeha joj je slala pakete za jelo u Beograd i Maji u Požarevac. Sad želi stan da kupi, neće više da iznajmljuje, rekla mi je da svaki dinar sad čuva da kupi stan. Rade i njegova žena rade po pijacama, četvrtkom u Žabarima, subotom u Aleksandrovcu, nedeljom u Simićevu. Prodaju toalet-papir, kozmetiku, kalendare, neke njene đinđuve-minđuve, deterdžente i tako to", završila je ona. 

Izvor: Lepa&Srećna