Suzana Mančić odlazi u penziju. Jedna od najlepših i najpopularnijih televizijskih dama bivše Jugoslavije i Srbije, ovu odluku je donela početkom 2022. godine jer ispunjava i starosnu granicu, a ima i dovoljno radnog staža.

"Počela sam da radim 1. januara 1974. godine kao pevačica i bila sam prijavljena preko Udruženja džez i zabavnih muzičara koje je tada postojalo", kaže Suzana Mančić koja priželjkuje život sa manje stresa.

"Imam ispunjenu starosnu granicu, a o stažu neću ni da govorim, ali sam rešila da odem u penziju i da malo rasterećenije i opuštenije živim. Ima tu mnogo administrativnih zavrzlama i počela sam da skupljam papire, pa se nadam da ću na leto ili jesen biti i penzionerka. Iskreno da vam kažem, neću više da jurim i žurim. Zovem goste za svoju emisiju, onda gostujem kod kolega jer se to ne odbija, na sve to čekaju me i dnevne obaveze koje ima svaka žena", kaže voditeljka za Alo!

"Još ne znam šta ću da radim, ali rešila sam da odem u penziju. Naravno da neću da prestanem da se bavim ovim poslom niti da se preselim u Grčku. Ostaću ovde, ali samo želim malo relaksirajuće dane", zaključila je Suzana.

Instagram / suzanamancicofficial Voditeljka Suzana Mančić pomno neguje svoj izgled ali se ne plaši da objavi i slike bez šminke!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna