Pevačica Danijela Karić i koreograf Ivan Mileusnić pre samo dva meseca objavili su najlepšu vest da očekuju devojčicu. Lepim povodom i u sjajnom raspoloženju za novogodišnje praznike otputovali su u Dubai kod Danijeline sestre Danice, gde su odlučili i da proslave njen 37. rođendan.

Međutim, lepe porodične trenutke poremetili su bolovi koje je Danijela osećala poslednjih nekoliko dana a koji su na kraju rezultarili gubitkom bebe. Pevačica je pre putovanja obavila sve preglede i sa bebom je bilo sve u redu, međutim u poslednje vreme se žalila na bol u stomaku ali je sve pripisivala samo trenutnom stanju.

Tužne vesti javno je i potvrdio njen suprug, Ivan Mileusnić na svom Instagram nalogu.

danijela karic ivan mileusnic
Instagram / ivanmileusnic 

Ivan je takođe postavio sliku sa Danijelom na kojoj ona nosi krunu kao znak lavovske borbe sa ogromnim gubitkom i posvetio joj je najdivnije reči podrške:

"Moja heroina, moja kraljica Danijela. Odlučili smo da osmeh ne skidamo sa lica i u dobru i u zlu. U svemu ZAJEDNO, to je ono što je važno!!! Želim da nam osmeh bude nagoveštaj i odgovor za sve! Život je previše kratak i nije uvek sladak i idealan. Veliki razlog za sreću i osmeh na licu je činjenica da svakoga jutra u nove životne izazove i putovanja krećeš sa nekim ko te čvrsto drži za ruku na svakom koraku koji napraviš... sa nekim ko te voli i poštuje baš takovog kakav jesi, u svom originalnom pakovanju... da imaš nekoga pored koga i ćutanjanjem, ma jednim pogledom, umeš da kažeš i razumeš toliko toga... neko pored koga ti i sekunda bude beskrajno duga...

"Za osmeh hvala ti..."   

Danijelu je danima boleo stomak i žalila se sestri i prijateljima. Dobila je i blago krvarenje, ali su je svi uveravali da se to u trudnoći dešava, te da nema razloga za brigu, posebno zbog činjenice da je desetak dana pre toga bila kod doktora i bilo je sve u redu.

Međutim, nedugo nakon proslave njenog rođendana, doživela je spontani pobačaj. "Neizdrživ bol i obilno krvarenje probudili su je u toku noći, pa je Ivan uplašen lupao na vrata svojih prijatelja i porodice. Odveli su je u bolnicu, ali je nažalost bilo kasno da se bilo šta uradi. Lekari u Dubaiju su im rekli da su mladi i da, budući da je Danijela majka troje, nema razloga da ne dobije i četvrto dete, međutim, savetovali su ih da malo odmore od svega i da se opuste.”

Podsećanja radi, naslednica porodice Karić je bila u 5. mesecu trudnoće. Skrhani bolom i tugom zbog gubitka ćerkice koju su sa nestrpljenjem iščekivali, snagu su našli u jednom sinu Maksimu, kao i Danijelinoj deci iz prvog braka - Filipu i Moniki, ali i jedno u drugom. Porodica Mileusnić-Karić se i dalje nalaze u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a u Srbiju bi trebalo da se vrate ovih dana.

Izvor: Lepa&Srećna/Alo.rs