Novak Đoković je već danima ponovo pod najjačom pažnjom medija, a dok mu je njegova porodica javno davala podršku, mnogi su zapazili i prelepu plavušu svetlih očiju.

Reč je o Saški Veselinov, devojci Novakovog brata Đorđa, koja je manekenka i TV voditeljka. Bilo je dosta komentara o tome kako se dosad za ovu vezu nije znalo, ali ona kaže da se najmlađi Đoković i ona nisu nikad krili.

"Smatram da, ako je ljubav prava, nije potrebno da o njoj pričaš, da objavljuješ fotografije, da pišeš citate, jer onda tu nešto ne štima. Mi se nismo krili, svugde smo se kretali, samo našu priču nismo podizali na nivo da svi znaju", rekla je Saška za 24sedam. "Uživali smo u vezi, uživamo i sada i nastavićemo tako. Bavim se javnim poslom, Đole je javna ličnost, njegova porodica je na udaru svega.

saska veselinov na skupu podrske novaku djokovicu
ATA / Antonio Ahel 

Gradila sam svoju priču, od Đoleta sam imala podršku u svakom segmentu života, nije mi bilo potrebno da se u medijima priča o meni, jer već nekoliko godina imam svoj put i ne bih volela da mi se otvaraju neka vrata, da dobijam poslove zbog Đoleta ili zbog njegove porodice. Postoji više razloga zbog kojih smo krili vezu, ali pre svega da bismo ljubav što duže sačuvali od očiju javnosti", kaže manekenka.

Oni su, inače, u vezi skoro godinu dana i ovo je bila prva Saškina izjava na tu temu.

Instagram / saskaveselinov Devojku Đorđa Đokovića su mnogi upoznali na skupu podrške Novaku ispred Skupštine Srbije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna