Video snimci dobijenih poena Novaka Đokovića sigurno su među najgledanijima na Internetu, ali garantujemo da će i najnoviji porodični klip iz kuće svetskog šampiona osvojiti neki rekord po broju pregleda.

Jelena je, ni manje ni više, objavila kako njen muž pere sudove posle dobijenog meča, a sudeći po njihovom razgovoru, oboje se odlično zabavljaju.

"Šta radiš?", pita Jelena, a Novak odgovara "Radim, prekovremeno, radim treću smenu da nešto zaradim. da nešto", odgovara on ribajući tiganj i dodaje "ovo je terepijski, isto, ovo je recovery hour (na eng. sat za oporavak). PItanje je - šta ti radiš?", nastavlja se Nole.

"Snimam kao i svaka dobra žena", smeje se Jelena, a njen muž šeretski dodaje "Neka bude jasno za ove koji gledaju - ona je dosad radila. Ali ja volim da perem ove šerpe, to mi je terapijski momenat za opuštanje, ne volim one mašine automatske... "

Uz osmeh Jelena dodaje "pa ti ni ne znaš gde su", a obožavaoci nisu propustili da prokomentarišu da Novak zaista ne deluje naročito verzirano u ovom poslu.

Ipak, Jelena ga je nagradila opisom uz snimak - "moj MVP u kuhinji" (na eng. moj najvredniji igrač). Oboje često isitču koliko im je važna ravnopravnost uloga i poslova u porodici pa je ovaj snimak sasvim u skladu s tim.

"Bravo, bravo", napisala  je jedna obožavateljka. "Jednostavnost je odlika velikih ljudi."

Izvor: Lepa&Srećna