Dragana Mićalović  je izuzetno angažovana, a veliku energiju ulaže i u naporne treninge kojima se često pohvali na Instagramu.

Međutim, mlada glumica je sad  podelila sa svojim pratiocima i one trenutke u kojima telo ipak traži mali odmor. "Hoćeš ti, sestro... al` neće telo", napisala je uz fotografiju na kojoj se vidi kako koristi mali kućni inhalator.

Poznato je da je Dragana prošle godine obolela od korona virusa, a tada je priznala da situacija nije bila nimalo naivna. Dobila je stravične bolove, u glavi i telu, boleo ju je jako i želudac. Prošla je bez temperature i sa vrlo blagom upalom pluća, ali ju je iznenadilo što su se tegobe javile tek sedam dana pošto joj je na redovnom testiranju u pozorištu otkriven kovid.

dragana mićalović koristi inhalator
Instagram / hipokampelefentokamela 

"Mi mladi jesmo jaki, ali nikad ne znate šta će biti, jer eto meni je osmi dan pozlilo, da nisam znala ni kako ću sa sobom jer sam sama u stanu", ispričala je tada mlada glumica. 

Sada se trudi da pazi na sebe, pije vitamine, hrani se zdravo i trenira, ali očigledno je da organizam ipak povremeno traži poštedu i podršku u disanju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna