Jelena Rozga proslavila je 25 godina karijere, iako se po njenom mladolikom izgledu čini da nema baš toliki staž. Međutim, pevačica je prvi nastup sa grupom "Magazin" imala davne 1996. godine. Nakon decenije saradnje rešila je da nastavi solo karijeru.

"Nakon deset godina u ‘Magazinu‘, budući da sam ja uvek u životu volela da rizikujem, odlučila sam da napravim korak. Nisam znala gde idem, niti šta me čeka, ali imala sam potrebu da sebi nešto dokažem. Nikad se nisam bavila drugima, isključivo gledam sebe. Malo ljudi je u to vreme verovalo u mene, čak i oni s kojima sam se družila su mi govorili: "Šta ti je, zašto rizikuješ", ali kod mene odustajanje nikad nije bila opcija", ispričala je Jelena jednom prilikom.

 Svaki početak je težak, pa ni kod Rozge nije bilo drugačije - na njenim ranijim solo nastupima bilo je jako malo publike.

"Na samom početku, kad sam 2006. krenula u solo-vode, znalo se desiti i da na nastupima ima više konobara nego publike, bilo je suza, ali odustajanja ne", rekla je za "Story" Jelena koja se jednom prikom onesvestila na koncertu,

"Jednom sam se onesvestila na sceni! Još sam bila u grupi ‘Magazin‘, i na jednom koncertu nešto nije bilo u redu s klima-uređajima. Odneli su me u garderobu, dali mi vode, osvežili me, došla sam sebi, vratili su me na binu, i nastavila sam koncert! Ali, to su normalne stvari, sve je to u opisu mog posla", ispričala je pevačica.

Izvor:Lepa&Srećna