Otkako su Jelena Rozga i Stjepan Hauser raskinuli vezu, prošlo je gotovo četiri godine, a još uvek se nagađa zašto je par, koji je ljubav pokazivao na svakom koraku, rešio da se rastane. O tome ni jedno ni drugo nisu govorili za medije, a nisu javnosti predstavljali ni svoje nove emotivne izbore.

Nekadašnji član dvojca „2cellos“ često je intrigirao svojim objavama na društvenim mrežama, a o vrelim nastupima sa pijanistkinjom Lolom Astanovom dugo se govorilo. Mnogi su smatrali da su varnice, koje su među njima na sceni bile očigledne, iskrene i da su osim poslovne saradnje, skliznuli i u emotivnu vezu. Međutim, Lola je to demantovala.

Sada je Stjepan prvi put potvrdio da ima devojku. Muzičar je objavio fotografiju sa Maldiva na kojoj se vidi kako uživa u zagrljaju lepe brinete

"Negde tu, iznad duge", napisao je Stjepan, a sve je zaintrigiralo ko je nova devojka. Violončelista je, čini se, jedva čekao da potvrdi da je zaljubljen.

nova devojka stjepana hausera
Instagram/hausercello 

"Mnogi od vas nagađaju i pitaju me ko je je moja princeza, ko je ta devojka, pa sam napokon odlučio pokazati svoju ljupku princezu",  kazao je Hauser. 

Ubrzo nakon toga, Stjepanova bivša ljubav Jelena Rozga se oglasila na svom Instagramu. Kratko je napisala "Moje proljeće", što je i naziv njene pesme za koju se nagađalo da je upravo posvećena Stjepanu.

“Mislim da svaka žena u životu ima jednu ljubav koju nikada ne preboli”, rekla je pevačica, ali nije otkrila identitet muškarca zbog kog je u spotu plakala.

Izvor: Lepa&Srećna