Pevačica Jelena Rozga je nedavno bila u poseti Srbiji, kada je nastupala zajedno sa Natašom Bekvalac na RTS-u, u emisiji "Studio". U žižu interesovanja je došla zbog svoje veze sa sedam godina mlađim kuvarom iz Splita, sa kojim je navodno u vezi.

Njeno srce je osvojio čovek kojeg je upoznala u martu mesecu, kada je gostovala u njegovoj emisiji "Guštan...s Požaninom", a tom prilikom emisiji su prisustvovali i Tonči Huljić i pevač Jole.

Prilikom gostovanja u kuvarevoj emisiji frontmen grupe "Magazin" je šaljivo rekao da je Rozgi vreme za udaju, a Jole je dodao da je Ivan slobodan, pa su se obojica složili da bi bili dobar par. Kako izvor "Kurira" navodi oni su ostali u kontaktu, čuli su se, kuckali, a kuvar joj je priredio i nekoliko večera za pamćenje.

"Ona je presrećna otkad su zajedno. Tonči je kumovao vezi, odmah se videlo da varnice između njih postoje, a gde ima dima, ima i vatre. Uživaju zajedno, ali ne vole da se javno eksponiraju, tako da zasad neće da potvrde, niti da demantuju vezu. Polako, zaljubljenost se ne može dugo kriti. Otkad su se smuvali, nisu se razdvajali, tako da im je teško pao Jelenin dolazak u Beograd pre nekoliko dana, gde je snimala jednu emisiju s koleginicom Natašom Bekvalac", ispričao je izvor za Kurir.

Izvor: Lepa&Srećna