Novak Đoković nije dobio dozvolu za ulazak u Melburn, pošto su mu vlasti Viktorije odbile vizu zbog, navodno, loše dokumentacije, koja se ne poklapa sa osobama koje su dobile medicinsko izuzeće. Još uvek nije odlučeno da li će Novak biti deportovan, a uz njega su stali brojni navijači, prijatelji, porodica. I devojka Marka Đokovića, Saška Veselinov, oglasila se ovim povodom i istakla da je ogorčena zbog onoga što se dešava.

"Tužna sam. Uznemirena. Ovo nije samo Novakov problem, ovo takođe nije ni pitanje sporta. Živimo u svetu gde nam oduzimaju pravo na izbor. Pravo na slobodu i pruvatnost. Doslovno nam sa osmehom na licu crtaju da smo mali. Toliko mali, da neke situacije pokazuju kako ne možemo da odgovaramo ni za sopstvene živote. Zakon je izgubio vrednost. Više nema dve strane, za i protiv. Sad si ili za, ili te nema", napisala je Saška uz Novakovu fotografiju s aerodroma.

Marko je u vezi s voditeljkom, koja je 2017. godine izabrana za Prvu pratilju Miss YU takmičenja u vezi gotovo godinu dana , a od pre tri meseca žive zajedno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna