Mirka Vasiljević i Vujadin Savić postali su roditelji po četvrti put 1. oktobra 2021. godine, a rođenjem Anike glumici se ispunila velika želja - da posle dva sina i jedne ćerke, dobije još jednu ćerku. Nedavno je njihova porodica bogatija za još jednog člana - usvojili su psa i svi zajedno uživaju na Kipru gde će proslaviti i Božić.

"Božić proslavljamo na Kipru, i to bogatiji za dva člana porodice: četvrto dete i kucu, koju smo nedavno usvojili. Vujadin nema utakmice, pa ćemo biti svi zajedno kod kuće. U kojoj god zemlji da živimo, uvek spremimo bogatu srpsku trpezu i na stolu se nalaze sva tradicionalna jela. Ako namirnice za naše specijalitete ne možemo da pronađemo u radnjama u inostranstvu, donesemo ih iz Srbije", rekla je glumica koja sinove i ćerke uči da poštuju tradiciju.

"Na Božić ustanem pre svih da zamesim česnicu. Doskoro sam stavljala više novčića u nju da se nijedno dete ne bi ljutilo. Sada su deca malo razumnija, pa stavim samo jednu paricu. Na Kipru se družimo sa Srbima, pa ćemo imati i položajnika, a i naši klinci će biti kod porodičnih prijatelja. Cele godine ih učimo da treba da budu dobri kako bi kuća u koju oni budu prvi ušli na Božić bila čestita", kaže za Informer Mirka koja ne skriva da joj je žao što praznike neće provesti sa familijom u Beogradu.

"Odrasla sam u porodici koja je uvek volela da se okuplja, posebno za Novu godinu i Božić. Drago mi je da i Vujadin potiče iz takve porodice, pa te vrednosti zajedno prenosimo na decu", rekla je Mirka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Izvor: Lepa&Srećna