Jelena Karleuša ostvarila je jednu od svojih najvećih želja, a to je da peva ispred Narodne Skupštine za doček Nove godine. Na to je, kako kaže, čekala punih 27 godina, pa će se oko nastupa posebno potruditi kako bi opravdala očekivanja i ponudila nešto što do sada kod nas nije viđeno.

"Pojaviću se na jedan spektakularan način, u nečemu jako interesantnom, a to će izazvati veliku pažnju i euforiju. Uopšte neću biti u garderobi.

Tek kada dođem do bine ću nešto nagrnuti jer će biti hladno. Srećna sam i počastvovana što je veliko interesovanje. Ovo mesto jako volim jer je ovo pravi beogradski klub. Ja sam Beograđanka, a ovde se najbolje osećam. Poznata sam kao izdržljiva, mogu dugo da pevam i igram, tako da neće biti problema što nastupam na dva mesta za Novu godinu", rekla je za "Espreso" Karleuša koju će ćerke bodriti iz publike. 

 "Ovo će biti prvi put da Atina i Nika prisustvuju jednom spektaklu ispred Skupštine, a da li će posle toga otići u klub u kom nastupam videćemo, biće kasno za njih. One nisu svesne još uvek kolika je ovo čast za mamu, ali znam da će biti ponosne kada budu kasnije shvatile sve", rekla je Jelena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna