Karijera Dragane Mirković traje već decenijama, a skandali nisu ono što je obeležilo godine profesionalnog uspeha folk pevačice. Ona je tu da svima pritekne u pomoć kada treba, a njenu iskrenost, koja ju je mnogo koštala, prepoznaje prvenstveno publika. 

"Mnogo puta me je to koštalo, ali ja od toga ne odustajem. Uvek ću biti iskrena, posebno prema medijima, ali i prema svim ostalim ljudima u mom životu. Da promenim sebe, ne želim i mislim da me treba voleti ovakvu kakvu jesam i zaslužujem da me ljudi vole, između ostalog, i zbog te iskrenosti", rekla je ona i priznala da je u životu najviše povređuje nepravda.

"Često plačem. Laži me dovedu do suza, a naročito one najgore, zlonamerne laži. Uvek se pitam čime sam ja to izazvala i zaslužila, to možda deluje detinjasto i naivno, ali bez obzira i uprkos svima, ja i dalje ne želim da se menjam", dodaje za Alo! pevačica.

Na pitanje zbog čega njen sin Marko i ćerka Manuela ne dolaze često u našu zemlju, Dragana kaže:

"Moja deca su rođena u Austriji i tamo je ceo njihov život. Marko i Manuela ne vole da se eksponiraju, a ja poštujem njihovu želju. Njih dvoje se školuju u inostranstvu i tamo su svi njihovi prijatelji. Ipak, jako vole Srbiju",  ističe ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna