Svi oni koji su se našli na Topličinom vencu imali su priliku da osete pravu novogodišnju euforiju, uz odličnu muziku, kreativne radinoce, ukusnu hranu i vrhunski provod za sve uzraste. Nastavljamo sa sjajnom atmosferom i u dobrom raspoloženju ispraćamo staru i dočekujemo novu godinu.

Nastavljamo sa sjajnim provodom, a u četvrtak, 30. decembra zagrevamo se uz dobru muziku na Zimskom šanku dok pijuckamo omiljeno piće. Od 17 časova sledi uživanje za najmlađe - predstava “Ledena magija”, dok će svi mališani od 18 do 20 časova moći da se druže sa animatorima. Za ljubitelje kvizova, National Geographic je u MONDO kućici organizovao igru “Razdrmaj svoje vijuge”, a od 18 časova podijum Starogradske zime preuzimaju ljubitelji salse jer tada počinje salsa party.

Kao uvertira za ludo novogodišnje veče, 31. decembra u Parku vojvode Vuka možete se pripemiti na Zimskom šanku, ali s obzirom na to da su nam najmlađi na prvom mestu, tu je i druženje sa Deda Mrazom od 17 do 19 časova.

1. januar i prvi dan 2022. godine idealan je da posetite Topličin venac i dođete s najmilijima da uživate u prazničnom druženju s Deda Mazom i njegovom pomoćnicom, a onda se prepustite novogdišnjem programu na Starogrdskoj zimi.

2. januara od 11 časova zabavite se uz hitove 80-ih za koje se pobrinuo Naxi radio. Popodnevni časovi su rezervisani za klince i klinceze, pa tako od 13 časova sledi nezaboravna zabava, dok će od 17 časova imati priliku da se druže i s omiljenim crvenim dekom - Deda Mrazom.

Program Starogradske zime odvija se i u Muzeju primenjene umetnosti gde se održavaju različite kreativne i edukativne radionice za sve generacije! Muzej je posebno mesto koje najmlađi baš vole - u njemu crtaju, slikaju, druže se i razvijaju nove veštine. I muzika je uvek tu, jer uz nju se najbolje mašta!

 A pored ovog sjajnog i raznovrsnog programa na Starogradskoj zimi, posetioci sve vreme mogu uživati u gastro kućicama u čijoj se ponudi nalaze specijaliti najboljih beogradskih restorana, ali i u omiljenim toplim napicima koje mogu ponaći na Zimskom šanku, svaki radni dan od 15 do 22h, kao i vikendom od 11 do 23h

Za sve kreativce, imamo još jedno iznenađenje! U foto konkursu s temom “Starogradska zima iz Mondo ugla” moći će da učestvuju svi posetioci novogodišnjeg programa i korisnici Mondo aplikacije. Sve što treba da uradite, jeste da napravite jedinstvenu fotografiju, kreativnost prepustite svojoj mašti i pristupite kategoriji pod nazivom “Starogradska zima” u okviru Mondo aplikacije.

To će vas odvesti direktno na formular za prijavu, čime ste započeli učešće u osvajanju jedne od sjajnih i vrednih nagrada! Dobitnici ovog foto konkursa biće proglašeni 23. januara, a nagrade su sledeće:

1. mesto: Televizor

2. mesto: Ski pass Skijališta Srbija za jednu odraslu osobu za 7 dana po izboru dobitnika u skijalištima Kopaonik, Stara planina ili Tornik, koja se može iskoristiti u sezoni 2021/22.

3. mesto: De Pante Socks box

Prijave za kreativne radionice su u okviru kućice opštine Stari grad na Starogradskoj zimi, a broj mesta je ograničen. Okupite svoje najmilije i provedite novogodišnje praznike onako kako dolikuje.

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

MONDO Starogradska zima