TV lice i popularna radio voditeljka Gorica Nešović iza sebe ostavlja tešku godinu. Ona je pre nekoliko godina saznala da ima dijabetes. Da je ova bolest "tihi ubica", dokazuje i njen primer. Čak deset godina nije znala da ga ima. Konstantan umor, kako je jednom prilikom ispričala, pripisivala je godinama ali i napornom radu - već 15 godina zbog posla ustaje u četiri sata ujutru. Dijagnoza joj je sasvim promenila život, a tokom godine koju ispraćamo imala je ozbiljnih zdravstvenih problema.

"Kad pogledam u retrovizor, u ovoj godini mi se dešavalo sve ono što nikome ne bih poželela. Imala sam tri operacije na dva oka u roku od mesec i po dana", napisala je u svojoj kolumni na portalu "To sam ja" Gorica koja uvek gleda stvari s vedrije strane.

"Mogu sad da nabrajam, ali može to i ovako da se gleda – posle skoro tri meseca totalnog slepila, evo pišem ovaj tekst. Nije kao što je nekad bilo, ali je svakako bolje i, što bi rekao moj doktor – može da se funkcioniše. Na insulinu sam tri godine, šećer mi je kao u reklami za zdravlje, nisam se ugojila, iako se vrlo malo krećem, pritisak mi se prilično sredio", otkrila je Gorica, čije se stanje posle tri operacije i redovne terapije poboljšalo.

Gorica Nešović tek planira da se obavezno pozabavi svojim načinom života pa je sebi za Novu godinu kupila traku za trčanje.

"Kupila sam sebi za Novu godinu traku za trčanje i hodanje. Ne verujem da ću baš da trčim, ali ću sigurno bolje da hodam. Već se osećam bolje", otkrila je voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna