Bojana Barjaktarević, trostruka pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", uvek je išla na redovne preglede, pa joj je dijagnoza tumora na dojci bila prilično iznenađujuća.

Iako je prvobitno bila u šoku, brzo se sabrala i shvatila da mora da se uhvati u koštac s neprijateljem. Od pevanja nije odustajala ni tokom ove teške borbe, pa je posle hemioterapija odlazila na nastupe.

"Moram da kažem da sam ja imala tu sreću, jer sam išla na redovne preglede. Svakih šest meseci sam išla na pregled celog tela, tako da sam na vreme otkrila. Meni se pojavila cista, bila je mala, koju sam pratila šest godina, na redovnim pregledima. I onda se desi da se ona odjednom uveća za 7 centimetara i kada sam shvatila da se dešava nešto čudno, pozvala sam doktora i otišla na pregled. Hirurg je doneo odluku da uklonimo cistu i sa patologije je posle toga došao nalaz da je kancer bio veličine zrna pirinča maligno unutra, dok je oko njega bilo sve benigno", rekla je pevačica za "Srbiju Danas" koja se sa bolešću suočila hrabro.

"Moram da priznam da kada su mi saopštili, to je bio šok za mene i čovek se odmah pita: "Zašto? Kako ja? Kako to meni da se desi?" Ali eto, ni prva, ni poslednja, šta da se radi. Jednostavno se morate suočiti sa tim i uhvatiti se u koštac sa problemom i boriti se, nema vam drugog izbora", rekla je Bojana.

Izvor: Lepa&Srećna