Ena Luna 29. septembra postala je majka po drugi put. Ćerku je rodila na carski rez, a kako se nakon porođaja osećala dobro, pokušala je da ustane, ali krenulo je da joj zuji u ušima i umalo se nije onesvestila. Krenule su prve komplikacije, a uzrok je bio visok pritisak. Zbog toga nije mogla da učestvuje u proslavi rođenja svoje druge ćerke.

"Imala sam dve kritične epizode, dva puta sam se zamalo onesvestila. Prvi put kada sam prvi put ustala, krenulo je da mi zuji u ušima. Sestra me je odmah vratila u krevet i rekla da je to znak da ću pasti u nesvest. Ohrabrilo me je to što sam se prvi dan nakon porođaja dobro osećala, ali prvo ustajanje nije prošlo onako kako sam zamišljala", o svom iskustvu koje je zabrinulo njenu porodicu Ena je govorila prvi put.

"Drugi put se to desilo kada je bila proslava Dašinog rođenja. Kada sam se čula sa Nikolom I mamom, bila sam prilično euforična zbog proslave međutim kada sam krenula do toaleta shvatila sam da se ne osećam dobro. U tom momentu je naišao moj anesteziolog, videli su da sam loše, da mi je povišen pritisak. Dali su mi infuziju I neke lekove I probudila sam se tek nakon 3-4 sata, kada je proslava već uveliko trajala. Porodica se jako zabrinula jer im se satima nisam javljala na telefon", ispričala je Ena na svom Jutjub kanalu i priznala da joj je sve što je usledilo teško palo.

"Ovog puta sam bila mnogo spremnija za dojenje, imala sam veliku pomoć, edukovala se na tu temu, ali ni to mi nije pomoglo. Mislila sam da ću sa drugom bebom uspeti da uspešnije I duže dojim, ali to se nije desilo. Veoma sam teško to prihvatila I našla se u nekoj vrsti postporođajne depresije. Usput je I dalje trajao moj problem sa visokim pritiskom I jednu noć sam mislila da ću dobiti moždani udar. O ovome nikada nisam pričala na instagramu. Cela leva strana mi se oduzela, oko mi je pulsiralo. Bila sam prestravljena zbog toga, grozno sam se osećala. Nisam mogla da žmurim ni da spavam", zaključila je Ena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna