Jasmin Hasić, kojeg je publika upoznala i zavolela kao takmičara "Zvezda Granda", preminuo je nakon duge i teške bolesti u 37. godini. Njemu je nedavno dijagnostifikovan tumor na bubrezima zbog čega je operisan u Turskoj. Međutim, stanje mu se pogoršalo.

Iza sebe je ostavio ćerke Lejlu i Unu i suprugu Jasminu koja se od njega driljivim rečima oprostila i na  društvenim mrežama.

"Pola mene danas ode s tobom. Pola osta s Lejlom i Unom. Za 16 godina i 9 meseci zajedničkog života, prošli smo nečijih pet, nemam za čim da žalim, ne mogu da kažem da sam nešto želela, a nisi mi omogućio, nema te podrške koju mi nisi pružio, nema onoga za što nisi stao na moju stranu... I kad nisam bila u pravu, rekao bi: "Ne dirajte mi Jacu". Nema zagrljaja kao tvoj. I ni za čim ne žalim po pitanju tebe i sebe. Sve smo ispunili. Žalim samo što naše curice nemaju i nikad više neće imat babu svog. Ali dan proći neće, kao, što sam ti obećala, da im ne pričam o tebi i čuvam uspomene na tebe. Kratko je trajalo njima. Ali su najbolje imale.  Znaj da ne postojiš samo fizički.  Voleću te dok postojim! Ponosna je tvoja Jaca na tebe. Odmaraj se..., a u meni i dalje živiš!", napisala je Jasmina.

Izvor: Lepa&Srećna