Marija Veljković i njen suprug Milan Milovanović važili su za srećan par, pa je odluka da se razvedu mnoge iznenadila, ali oni svoje probleme nisu komentarisali za javnost. Deca, Đurađ, Rosa i Neva, oboma su na prvom mestu, a voditeljka je sačekala da se emocije stišaju, pa je otkrila zašto se odvažila na ovaj korak.

"Ne bih mnogo pričala o tome, samo bih navela da mi tek predstoji borba, tek slede rezovi, ali ja moram da ima snage za sve to. Nemojte da vam neko staje na senku, nemojte da stavljate druge ljude ispred sebe, u bilo kojoj sferi. Cenite sebe i to što jeste, svoje mišljenje i svoju posebnost, i ne verujte kada vam neko kaže da nešto ne možete i da niste sposobni za to. To vam priča osoba kojoj je to godinama govoreno",  rekla je Marija i istakla da bez obzira na to koliko teško bilo, zbog svoje dece nastavlja da gura dalje.

Komšije, za koje je razvod ovog naizgled skladnog para veliko iznenađenje, za voditeljku su imali samo reči hvale, tvrdivši da je požrtvovana i vredna.

"Marija je žena zmaj, a o njemu ne znam ništa. Ona je uvek trčala na posao, pa onda sa troje dece vodi tamo-ovamo, spremala se za emisiju često ovde dok su oni u parku. Iz površnih priča sa majkama u parku sam shvatila da je vrlo požrtvovana, pričala je lepo i o svekrvu i svekrvi kod kojih su išli često. Zato mislim da je ona bila više uključena u taj brak nego on, delovala je kao žena koja je sve držala na svojim leđima", rekla je nedavno za BlicTV komšinica nekadašnjeg bračnog para.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna