Pozivamo vas na „Starogradsku zimu” u periodu od 17. decembra do 23. januara, na Topličinom vencu, u Parku vojvode Vuka, da u duhu praznične čarolije zajedno proslavimo nove početke.

Očekuju vas zanimljive i inspirativne novogodišnje radionice magazina „Lepa&Srećna”. Manifestaciju „Starogradska zima” organizuju Gradska opština Stari grad (instagram: opstinastarigrad), Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su „Mondo” (www.mondo.rs) i „Adria Media magazine”. Partneri projekta „Starogradska zima” su: „Coca Cola”, „Haineken”, „Telekom Srbija”, Skijališta Srbija, „Mondelez” i „Frikom”.

Magazin „Lepa i Srećna” u sredu, 22. decembra, od 19 do 20 sati u Muzeju primenjenih umetnosti organizuje radionicu pod nazivom „Kako da sami napravite omiljeni cvetni aranžman za praznike”.

Pokazaćemo vam kako da se prepustite novogodišnjoj čaroliji i uz pomoć nekoliko detalja i malo mašte dekorišete i ulepšate svoj dom. „Teleflorin” aranžer Jovanka Vajagić uvešće vas u praznično raspoloženje i inspirisati da i sami napravite cvetni aranžman u novogodišnjem stilu koji će oplemeniti svaki enterijer. Sve što vam je potrebno jeste dobro raspoloženje, malo truda i volje za magične i nezaboravne praznične trenutke. Radost davanja počinje sa cvećem! Hajde da ulepšamo ove praznike jedni drugima zajedno. Čekamo vas!

Ceo program za ovu nedelju možete videti ovde


Broj mesta je ograničen, prijave se vrše u kućici Opštine Stari grad koja se nalazi u okviru programa „Starogradska zima”.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

Starogradska zima
Promo