Marija Kilibarda već godinu i po dana je u emotivnoj vezi s Branislavom Vučelićem, sinom predsednika FK Partizan Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović. Da je njihova veza sve ozbiljnijia, voditeljka je potvrdila kada je objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju, a takođe je vrlo bliska i sa članovima njegove porodice, majkom i sestrom Anom.

“Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno.To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav i niti dugoročno kvalitetan“, rekla je Marija nedavno za magazin “Story“ i otkrila da ona i njen izabranik imaju potpuno otvoren odnos. Kako je brak logičan sledeći korak ovako velike i stabilne ljubavi, svi očekuju da čuju kada će se Marija i Bane odvažiti na njega, a sada je voditeljka podgrejala znatiželju jednom fotografijom i komentarom.

marija-kilibarda
Instagram/Marija Kilibarda 

“Kum“, kratko je napisala šarmantna voditeljka uz fotografiju iz provoda s dugogodišnjim prijateljem Aleksandrom Đikićem.

Izvor: Lepa&Srećna