Marija Popović, voditeljka i autorka emisije “RTS ordinacija”, imala je sreće da svoju srodnu dušu sretne pre deceniju i po, a detalje prvog susreta sa suprugom Milanom pamti i danas.

"On je iste večeri rekao prijateljima da je upoznao buduću suprugu, a meni da ništa ne brinem jer ću uskoro i sama tako misliti. Bio je u pravu. Posle osam, devet meseci druženja počeli smo vezu, a posle godinu dana zabavljanja smo se venčali. Životne odluke donosim sporo i teško, ali spoznaja da je Milan moja srodna duša jedna je od najvrednijih", rekla je nedavno Marija za "Hello!", a na dan njihove 14. godišnjice braka otkrila je nekoliko jednostavnih stvari kojih se pridržava, a koje su zaslužne za tako dugo trajanje.

"Često nas pitaju da li se svađamo, koji je recept za dobre odnose i uspešan brak, a ja mislim da je presudno samo nekoliko vrlo jednostavnih stvari: da birate partnera koga ne želite da menjate, i da se pored njega ili nje osećate onako kakvi ste zaista, da nema glume", napisala je voditeljka a onda i objasnila svoj stav.

"Ako želite da menjate svog muškarca,niste dobro izabrale. Ako glumite i pravite se da ste nešto što niste, znači da on očekuje da se menjate vi. Ako ste već uspele,bravo! Ako niste,ne gubite nadu,svakim danom ste sigurno bliže nekome ko vam je suđen", poručila je Marija koja za sebe kaže da je nepopravljivi romantik.

Izvor: Lepa&Srećna