Nekadašnji odbojkaški reprezentativac Edin Škorić pravi je gospodin kad je reč o ponašanju prema bivšoj ženi, a na društvenim mrežama ne propušta da pohvali svaki njen uspeh.

Tako joj je sada odao priznanje za neverovatan podvig - Ivana Nikolić je istrčala maraton u Njujorku, a tek nedavno je počela da se bavi trčanjem.

"Znate ko je tatalni car? Moja bivša žena!", napisao je Edin na Tviteru. "Upravo je prošla kroz cilj NY maratona za 4.45h. Žena koja do pre par godina nije potrčala. Odlučila, bila dosledna i uspela. Bravo Ivana! Svaka čast! Naklon do poda!"

Obožavateljke nisu štedele reči hvale za Edina. "Svaka čast vama za odnos i poštovanje", "Bravo za Ivanu, a i tebi bivši mužu svaka čast, ovo je retkost, da dvoje ljudi zadrže takav odnos posle braka", samo su neki od njihovih komentara.

Ivana i Edin su u braku dobili ćerku Andreu i sina Aleksu, a razveli su se 2009. godine. Neguju harmonične odnose, a Edin je već jednom na Tviteru jasno svima stavio do znanja da je to njegov prioritet.

"Najjače mi je kad nekome koga tek upoznam zasmeta moj dobar odnos s bivšom ženom. Važi, mila, zbog tebe ću da prestanem da poštujem ženu koja je majka moje dece", napisao je on tada.

Izvor: Lepa&Srećna