Pevačica Ivana Selakov u skladnom je braku preko 12 godina sa suprugom Predragom Mirkovićem. Njihova najveća želja se ostvarila 2017. godine, kada su se posle višegodišnjih pokušaja ostvarili kao roditelji. Ćerka Kruna je i kruna njihove velike ljubavi koja je, kako kaže pevačica, danas jača nego ikada i ljubomori nema mesta.

"Peđa nije ljubomoran, posle toliko godina mislim da nije. Naš odnos je kao i kod drugih parova, ta ljubomora je prevaziđena. Vremenom postaneš i brat, sestra, cimer, muž, ma sve u jednom. To prevaziđe samo ljubavni odnos i postane nešto mnogo ozbiljnije", rekla je pevačica za "Objektiv".

Osim što je posvećen otac, muž Ivane Selakov je i brižan suprug koji se dugo trudio da osvoji njeno srce, a jedan gest mu pevačica nikada neće zaboraviti.

"Dok sam ja živela na jednom kraju grada kao podstanar, a on na drugom, ponudio se da mi skuva pastu i da mi je donese na jednom motoriću koji je tada vozio. Sve se vrti oko hrane… (smeh). Stavio je karbonara pastu na taj motor, prešao dvadesetak kilometara da bi mi dao klopu i to mi je ostalo baš upečatljivo. Potrudio se baš", ispričala je pevačica svojevremeno u emisiji "Premijera" koje nije krila da su imali veliku krizu.

"Koliko smo zajedno nismo imali neke velike trzavice, osim jedne krize koja nas je razdvojila. Uglavnom su tu bile normalne svađice i čarke, što je sastavni deo veze kada sa nekim provodiš 24 sata. Imali smo samo jedan raskid od mesec dana. Oboma nam tada nije bilo svejedno. Glumili smo da smo jaki i da nam je super jednom bez drugog, a zapravo nije bilo tako. Rešili smo da se pomirimo i više nam tako nešto nije palo na pamet", rekla je za "Blic" jednom prilikom i istakla da su sve uspeli da reše jer su emocije među njima bile jake.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna