Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović toliko su dugo zajedno da se malo ko seća da je glumac imao još jedan brak. Naime, Vojin je 2001. godine stao pred oltar s novinarkom Natašom Milovanović. I tada je, baš kao i sada, privatni život čuvao daleko od očiju javnosti, pa se o njihovoj ljubavi, kao ni o rastanku, nije mnogo govorilo. 

Nataša je bila autor i voditelj emisije koja se emitovala na trećem kanalu RTS pod nazivom “Vodiću te, samo reci gde”.

Ubrzo nakon kraha ljubavi i razvoda koji je bio neminovan, ona se preselila u Pariz gde i sada živi.  U jednom intervjuu Nataša je istakla da ljubav za nju uvek isred karijere.

"Vrlo sam zaljubljena i u stabilnoj vezi. Ljubav je za mene uvek ispred posla. Kvalitetna veza sa nekim ko nije iz javnog života, i ko, čak, nije dugo ovde ni živeo, a stariji je od mene koju godinu, jeste, moram priznati, pravo osveženje za mene", rekla je tada Nataša koja je i danas prava lepotica.

Facebook/Natasa Milovanovic Nataša Milovanović je prva žena Vojina Ćetkovića

Vojin i Sloboda venčali su se 2008. godine. Upoznali su se na snimanju filma "Zona Zamfirova" i tada su oboje imali partnere, pa bi tada malo ko i zamislio da će se među njima javiti varnice. Poznanstvo je preraslo u prijateljstvo na snimanju drugog filma "Pljačka Trećeg rajha". U leto 2004. godine započeli svoju ljubavnu priču koju su krunisali brakom. Iz te ljubavi 2010. godine rodile su se dve devojčice, bliznakinje Mila i Vera.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna