Dve godine se čekala premijera filma “Nije loše biti čovek” Dušana Kovačevića u kom glavnu ulogu tumači Vojin Ćetković, a isto nestrpljenje osećale su i njegove ćerkice Vera i Mila koje su prvi put gledale tatu na bioskopskoj premijeri. Bliznakinje se nikada ne pojavljuju u javnosti, ali su sada želele da tatu gledaju na velikom platnu i on im je tu želju ispunio. Dodao je da je imao veliku tremu pred samu premijeru, naročtio jer je znao da su i one u publici.

- Večeras me prvi put gledaju moje ćerke. Prvi put su na nekoj premijeri. Tako da sam zbog toga najviše uzbuđen. One su bile jako uzbuđene i sama ta činjenica da je to njihovo ushićenje bilo veliko mene jako raduje. Nadam se da ih neću razočarati.

Mnogi se pitaju kako se devojčice nose sa popularnošću svojih roditelja, te da li je jednostavno da ih oni kao javne ličnosti izvedu na pravi put.
- Ne znam, to je potpuna enigma. Trudimo se najbolje što možemo – rekao je Vojin za “Blic” - Mi smo javne ličnosti, šta da im radim. Takav im je horoskop, to su dobile, takvu mamu i tatu. A to što se one ne pojavljuju ja smatram da one treba da postanu javne ličnosti da bi se pojavljivale. Nije to zanimanje da budu naše ćerke. Ona su najnormalnija deca.

Pogledajte još kako izgleda Sloboda Mićalović na tropskoj plaži. 

Izvor: Lepa&Srećna