Srpski glumački par Sloboda Mićalovići Vojin Ćetković su osvojili srca publike u seriji "Tajna vinove loze". Serija se do skoro prikazivala na malim ekranima, a nastavak se uskoro očekuje. Publika ih rado prati, pa se smatra da nose titulu omiljenog glumačkog para.

Svoju privatnost čuvaju za sebe, a ćerkice Milu i Veru čuvaju daleko od očiju javnosti. Kako bi se sklonili od gradske gungule i žurbe, Vojin i Sloboda su odlučili da odmore u velelepnoj vikendici u blizini Beograda, tačnije u naselju Čortanovci.

Glumački par se na svom Instagram profilu pohvalio sa vilom, koja ima prelep pogled na Dunav, bazen i prostrano, uređeno dvorište. Sloboda se uslikala kraj bazena kako uživa u prolećnom suncu u lepršavoj haljinici. Publika je bila oduševljena njenim izdanjem, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali ispod fotografije.

Dok je Sloboda uživala kraj bazena, Vojin je uživao u pogledu na Dunav, pa je taj divni prizor zabeležio i kamerom.

Podsetimo da je Sloboda nedavno proglašena za jednu od najlepših srpkinja od strane američkog portala "Beautiful Women Pedia". Kako su naveli, ona je jedna od najlepših prirodnih glumica na svetu i zauzela je sam vrh liste.

Sloboda i Vojin su u braku od 2008. godine, a prvi susret su imali na setu dok su snimali film "Zona Zamfirova". Bliski prijatelji su postali tokom snimanja filma "Pljačka Trećeg rajha", a nedugo zatim su stupili u vezu iz koje se rodila velika ljubav. 

Izvor: Lepa&Srećna