Da su neke ljubavi suđene da se dese, svedoče i Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković. Oni su se upoznali 2002. godine na snimanju filma “Zona Zamfirova”, a kako su oboje tada bili u emotivnim vezama, niko nije ni slutio da će među njima sevnuti varnice.

O momentu kada je prvi put ugledao Slobodu, Vojin je govorio jednom prilikom, štur na rečima, kakav je kada se radi o privatnom životu.

“Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo “Zonu Zamfirovu”, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio. Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala “, rekao je glumac u emisiji Balkanskom ulicom.

Poznatsvo je preraslo u blisko prijateljstvo, a kada su se razišli od tadašnjih emotivnih partnera, započeli su svoju ljubavnu priču 2004. godine. Venčali su se 4 godine kasnije u “Crkvi Vasilija Ostroškog“ na Bežanijskoj kosi. Sloboda je tada imala 26 godina, a Vojin deset više.

Njihova velika ljubav krunisana je rođenjem ćerki bliznakinja Mile i Vere, 30. januara 2010. godine. O vaspitanju ćerki govorili su za Hello! magazin.

"Nastojim da ih vaspitavam onako kako su Vojina njegovi roditelji i mene moji. Da li to umem i mogu, druga je stvar, ali jako to želim. Odrasla sam u maloj sredini, Vojin takođe, pa je samim tim mnogo toga drugačije. U malim mestima sve je “ušuškanije”, dok je u Beogradu daleko surovije, ali one su ovde rođene, ovo je njihov grad. Srećom, one su stamene devojčice. Videćemo šta im je život pripremio, a ja se nadam se će biti blag prema njima", rekla je Sloboda i otkrila kako izgleda podizanje bliznakinja:

"Vera i Mila uvek rade jedna za drugu, nikad jedna protiv druge, što je meni divno. Međutim, baš zato autoritet mora da bude veći, ali i tu primarnu ulogu ima poverenje. Nekad pristanem na njihovu igru i pustim ih da misle kako su me nasamarile, da bih im ojačala samopouzdanje, pa i poverenje. Moji roditelji u mene su imali beskrajno poverenje i zato sam, kad bih napravila nešto što ne treba, osećala užasnu grižu savesti. Njihovo ‘ja ti verujem', kad mi kažu ‘verujem ti da je tako kako kažeš, a ne kako ja mislim da jeste', kreiralo je moj odnos prema porodici, prijateljima, poslu. Ja ne želim da ikoga izneverim. Ne kažem da to nikada nisam uradila, ali želja mi je da se to nikada ne desi", rekla je Sloboda dok je ponosni tata istakao da ga ćerke često ostave  bez teksta.

"Mi se i mazimo i volimo, ali od početka sa njima razgovaram kao sa odraslim osobama. Začuđujuće je to da me, kad ih nešto pitam pa mi odgovore šta o tome misle, naprosto ostave bez teksta. Mogu da kažem: ova liči na mene, ova na Bobu, ovde podseća na neku babu, ali one su pre svega svoje."

Sloboda i Vojin brak su održali urpkos brojnim izazovima, a možda i zato što svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti.

“Naš brak je kao i svaki drugi, trudimo se da pronađemo vreme za sebe jer je glumački posao stihijski. Najvažnije je pomiriti se s time da je to naš život i da ne treba tražiti da budemo neki drugačiji ljudi, da živimo na silu nekim drugim životom“, rekla je ranije za “Gloriju” Sloboda, koja je istakla da joj razlika u godinama ni najmanje ne smeta, šta više, to smatra velikom prednošću.

“Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno“, rekla je glumica.

 Izvor: Lepa&Srećna