Anđela Jovanović i Mihail Dudaš izabrali su idealan trenutak, svečanu premijeru filma "Nečista krv – greh predaka“, u kojoj lepa glumica tumači jednu od glavnih ženskih uloga da se posle dužeg vremena pojave zajedno u javnosti. Mladi par blistao je na crvenom tepihu, a odmah posle toga su se spakovali i otputovali u London.

Naime, lepa Anđela provela je godinu dana u prestonici Britanjie kao polaznik master studija Akademije za filmsku i televizijsku umetnost i sada je otišla na svečano uručenje diploma. Slobodno vreme su iskoritsili da turistički obiđu London, ali i uživaju u svim čarima ovog grada, okuse dobru hranu, prošetaju najpoznatijim ulicama i probaju sve o čemu su do sada maštali.

– Imala sam veliku tremu, prvo da li ću uopšte upisati taj master jer je velika konkurencija. Oni prave audicije širom sveta, ja sam išla na audiciju u Londonu i teško je upisati taj smer. Prvo sam zbog toga imala tremu. Kada sam saznala da sam primljena, imala sam tremu od toga da ovde pauziram neko vreme sve predstave i snimanja i da odem tamo da se usavršavam – za "Blic" je ispričala je glumica pre dve godine.

Boravak u Lodnonu u blizini Vembli stadiona Miahil je iskoristio za evociranje uspomena i dan kada je gledao utakmicu Totenhem protiv Čelsija pre nekoliko godina. Vratio je lepe uspomene.

Screenshot / Instagram / mihaildudas, Screenshot / Instagram / _blejzmodesti Anđela Jovanović i Mihail Dudaš u Londonu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna