Anđela Jovanović uspešno nastavlja stopama svojih roditelja, Branke Pujić i Dragana Gagija Jovanovića, a ova glumačka porodica je poznata o skladu i neprekidnoj uzajamnoj podršci.

O tome svedoči i Instagram profil mlade glumice, na kojem s vremena na vreme objavi poneki detalj, a juče je sve obradovala serijom porodičnih slika. Bile su praćene nežnom porukom majci koja je proslavila 58. rođendan.

"Toliko ljubavi, dobrote, nežnosti, topline! Za mene je tvoj rođendan praznik! Živa bila", napisala je Anđela uz ove slike.

Mlada glumica već je imala priliku da stane pred kameru i sa majkom i sa ocem. Kaže da je na snimanju sa Gagijem imala ogromnu tremu jer u prvo vreme njen otac nije bio za to da se ona bavi glumom. Međutim, sada joj je on najveća podrška ali i najveći kritičar.

"Sluša ona i mene i Dragana, ali mislim da njega čuje više", iskrena je mama Branka. "Taj odnos otac - ćerka ne može niko da poremeti. Samo mogu da budem ljubomorna i da mi bude krivo, ali sam srećna zbog toga kako se dobro razumeju."

Izvor: Lepa&Srećna