Anđela Jovanović blista u seriji "Nečista krv", a mnogim ženama nije promaklo koliko lepo izgleda njena kosa. Baš kao što glasi i replika iz jedne epizode - "lele, snaške, kol`ko kose imaš, gre`ota da niko ne gleda".

Mlada glumica i na ekranu i "u prirodi" uvek ima izuzetnu frizuru, kojoj doprinosi bujnost negovane kose, a Anđela voli da je - kad god može - održava jakim maskama.

"Imam suvu kosu", kazala je jednom prilikom za "Lepotu&Zdravlje", "mada je gusta i jaka. Izložena je suviše čestom tretiranju, zbog posla, pa se trudim da odlazim kod najboljih frizera i na redovne tretmane nege."

Kad god kod kuće pere kosu, ona posle svakog pranja stavlja masku na bazi ši butera, a ako ima vremena, nanese i ulje na krajeve, pa tek posle dva sata opere kosu. Inače, ši buter je i sam po sebi dovoljan za intenzivnu negu, ali ako želite, možete mu dodati i malo maslinovog ili ricinusovog ulja.

Anđela vodi računa i o licu, jer često koža trpi zbog teške scenske šminke. Zato nikada ne koristi puder u svakodnevnim situacijama već samo kad odlazi na premijere i druge važne događaje. Njen izbor je prirodna nega, uveče redovno koristi maske, a preko dana kremu sa zaštitnim faktorom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna