Mlada glumica i ćerka poznatog glumačkog para Branke Pujić i Dragana Jovanovića -  Anđela  Jovanović više ne krije svoju romantičnu vezu sa atletičarem Mihailom Dudašem. Ali ono što nije očekivala je da će se Dudaš uključiti u emisiju u kojoj je gostovala i otkriti neke detalje njihove veze.

Naime, tokom Anđelinog gostovanja u emisiji "Šok tok" na TV Prva, njen momak Mihail priredio joj je malo iznenađenje, tako što se uključio uživo i odgovorio na par pitanja o njihovoj vezi. Prisetio se upoznavanja sa njenim roditeljima Brankom i Gagijem.

— Oni su sjajni ljudi, harizmatični, pametni. Sa Draganom sam igrao bilijar i stoni tenis. Nismo previše boravili sa Brankom i Anđelom tada, u podrumu smo igrali. Nisam mogao da mu pariram. Odlični su ljudi — rekao je Dudaš.

Iznenađenje na Anđelinom licu bilo je i više nego očigledno, postiđen osmeh govorio je sam za sebe. Mihail je otkrio i da je upisao master studije i našalio se da je glumica sada u vezi sa studentom.

Pocrvenela Anđela na kraju razgovora potvrdila je navode svog izabranika: — Istina je sve što je rekao, jako su se lepo družili Dragan i on, našli su se u ljubavi prema sportu, divno je proteklo, to mi je najvažnije, važno mi je da se partner uklapa u moju porodicu, što je slučaj — istakla je.

Izvor: Lepa&Srećna