Poznato televizijsko lice Slađana Slavković Jovanović je svoju trudnoću držala u medijskoj tajnosti sve do osmog meseca, a lepu vest da je 3. decembra postala mama dečaka Vuka, objavila je na Instagramu. Porođaj je protekao u najboljem redu, a Slađana otkriva da je sin krupan na oca.

"Dečkonja je krupna beba, izvesno na tatu a ne na mamu. Vuk je rođen sa tri kilograma i šesto grama i 52 centimetra i dobio je najvišu ocenu na porođaju. Trudnoća i porođaj su bili toliko lagodni da mi je prosto neprijatno da to naglašavam zbog svih mama koje se namuče dok ugledaju svoje bebče", rekla je Slađana i naglasila da njen partner ne želi medijski da se eksponira.

"Mislim da tata još nije svestan šta ga je snašlo. On je lekar i nije iz sveta medija, pa nije željan da se eksponira, a ja njegovu želju poštujem", kazala je "Blic" novopečena mama i otkrila kako se snašla u novoj ulozi.

"Često sam i ja kao novinar postavljala pitanje kakav je osećaj biti majka i gledala kako se sagovornice muče da daju odgovor. Sada i ja ne znam šta da kažem, a mislila sam da ću napisati esej kada se to desi. Verovatno su to neki osećaji za koje ne postoje prave reči",  naglasila je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna