Svetlana Ceca Ražnatović je pevačica čiji svaki korak i odevni detalj brojni obožavaoci proprate na Instagramu ili u televizijskim nastupima, pa je tako i sa nekoliko slika na kojima je upadljivi prsten na njenoj ruci izazvao brojne komentare.

Najviše je, naravno, bilo onih koji su se pitali da li ovaj nakit znači da je folk zvezda isprošena, budući da je već neko vreme u srećnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem. Da li je od njega dobila prsten?

"Htela sam da napišem da nisam dobila jedan, nego dva. To su gluposti. Ja sam rekla da se više udavati neću",  rekla je Ceca u emisiji "Premijera". "Mogu sebe da zamislim u venčanici, ali da pevam na plejbek. I rado oblačim venčanice, ali da stanem ispred matičara ili popa, teško", nasmejala se pevačica.

Poznato je da je i Bogdan bio oženjen, kao i da iz prvog braka ima ćerkicu Iskru.

Ceca i Bogdan
ATA / Antonio Ahel 

Ceca i njen dečko nisu "nerazdvojni", budući da oboje dosta rade, ali kad god može, on je prati na nastupima, a sve porodične važne datume proslavljaju zajedno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna