Već dve sestre Rodić su srećnim ljubavnim vezama sa sinovima poznatih pevačica, a sad su počele varnice i između treće - Nataše Rodić i sina Zlate Petrović, Jovana Pejića.

Između dvoje mladih su bile očigledne simpatije i na proslavi rođenja unuka Goce Božinovske, ali Jovanova majka mu je skrenula pažnju da Nataša "nije njegov kalibar".

"Zlata nema ništa protiv te devojke, naprotiv, smatra da su Rodići sve tri ćerke vaspitali i odgajili na najbolji mogući način i da bi svaka kuća poželela takve snajke. Ali ona je realna žena, svesna je da njen Jovan ne bi mogao da isprati Natašu. Prvo, ona je starija od njega devet godina, on ima tek 21, Zlata smatra da je dete i da se još nije iživeo! Nataša ima skoro 30 i verovatno traži ozbiljnog momka.

Videlo se na proslavi kod Šijana da između njih ima simpatija i varnica, normalno je da se ona Jovanu dopala jer je lepa devojka", priča izvor za "Star".

Posle ove proslave, Zlata je Jovanu napomenula da Nataša "nije njegov kalibar" i da treba da se drži devojčica njegovih godina.

Izvor: Lepa&Srećna