Voditeljka Anđela Đurašković nakon tri odlaganja, udala se za dugogodišnjeg partnera Luku, s kojim ima sina Mihajla. Kako kaže, papir nije ništa promenio u njihovim životima, ali je srećna jer je postala supruga čoveka koga voli.

Anđela je ispunjena na svim poljima, a to se odrazilo i na njen fizički izgled. Pored posla i bračnog života, uživa u vaspitanju svog naslednika i otkriva da li je stroga mama.

"Sada bi moj muž skočio i rekao da ja nisam nikakav autoritet i da sam potpuno razmazila sina. Smatram da u ovom uzrastu u kom je sada nema potrebe biti strog. Zaista, mnogo bolje efekte postižem dogovorom, lepim rečima, poljupcima i objašnjavanjem. Imam mnogo strpljenja čak i kada Mihajlo ima izlive besa karakteristične za taj uzrast", rekla je za "Blic" Anđela koja je sina rodila dva meseca pre termina, zbog čega je beba prve dane provela u inkubatoru.

"Dan njegovog rođenja istovremeno je najsrećniji i najtužniji dan u mom životu. Koliko sam bila radosna što se rodio, toliko sam bila tužna što smo odmah morali da se rastanemo. Prebačen je u Institut za neonatologiju, a ja sam ostala u porodilištu. Na nesreću, dobila sam neku infekciju i sedam dana nisam mogla da ga dodirnem. Agonija. Mnogo je tužno kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici, i to u inkubatoru, sa svim onim cevčicama prikačenim za majušno telo", rekla je za Hello! voditeljka koje je presrećna što je njen dvoipogodišnji sin sada zdravo i napredno dete.

"Mislim da bi porodilišta trebalo da promene praksu i porodilje koje su razdvojene od dece smeste u zasebne sobe. Ponašaju se kao da je sve normalno, a nije. Mnogo je strašno. Opet, imali smo sreću da je sve dobro prošlo, bez posledica. Mihajlo je danas zdravo i napredno dete",  rekla je Anđela.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna