Novak Đoković je često meta najrazličitijih medijskih napisa pa i manipulacija, a u mnogim tekstovima je povezivan sa različitim devojkama uz manje ili više direktne naznake kako je s njima imao ljubavne veze.

Poslednja u nizu sličnih vesti objavljena je i kod nas, a tema je bila Novakov susret sa glumicom Marijom Karan, sa kojom se slikao u društvu koleginice Maše Đorđević. Fotografiju su objavile obe dame na svom Instagram profilu, a Jelena je danas odlučila da se oglasi povodom teksta u novinama.

"Ako ne demantuješ laž jer nemaš odgovor na glupost i prosto ne baviš se time, za novinare se to računa kao zeleno svetlo da nastave da te provlače po novinama i od tebe prave dvorsku ludu. Posle 15 godina pisanja o aferama sa svakom devojkom iz našeg zajedničkog društva, sada nas toliko dobro znaju kao par da znaju da sam čak i ljubomorna bez reči i dela (jer navodno to se ne vidi, ali oni znaju ili imaju pouzdane izvore).

Jelena Đoković tekst o ljubomori
Instagram / jelenadjokovicndf 

A naravno, kad ne demantuješ glupost ona automatski postane mamac za buduće objave o sada već bivšim ljubavima... Jer tako se poštuje lik i delo jednog mladog uspešnog sportiste iz naše zemlje. Omaklo mu se da je sa mnom sve ove godine. Mnogo više klikova donose afere", objavila je Jelena na svom Instagram profilu.

Jelena Đoković o Novakovoj navodnoj preljubi
Instagram / jelenadjokovicndf 

"Živimo u vremenima kada čovek stvarno mora da se zapita šta čita i kome veruje. Sva ta mračna energija koja ulazi u nas dok čitamo vesti ispunjene neistinom i obmanama zarad kontrole, straha i samim tim profita ne može da nikoga inspiriše na dobra dela.

Znamo da je stub svakog zdravog društva porodica, pa zar je moguće da medije koristimo kao sredstvo da je ocrnimo i poljuljamo?! Jel to recept za uspeh ili propast jednog društva? Vi prosudite", zaključila je Jelena.

Jelena Đoković o Novakovoj navodnoj preljubi
Instagram / jelenadjokovicndf 

Izvor: Lepa&Srećna