Vest o smrti Stevana Jelovca potresla je celu Srbiju, a s posebnom tugom se od njega oprašta čitav košarkaški svet.

Najviše, naravno, žale njegovi najbliži, a potresnu poruku je za oproštaj objavila njegova rođena sestra Sara

"Ljubavi moja, znam da si sada jedan od andjela... volim te najviše na svetu", napisala je Sara, dodajući srce uz bratovljevu sliku.

Stevan Jelovac
Instagram / s.jelovac 

Ona je već prošla težak period dok su se lekari borili za život mladog košarkaša koji je pretrpeo moždani udar. U to vreme, ona je na Instagramu objavila sledeće:

"Ljubavi moja, želim toliko toga da ti kažem, ne znam kako da počnem. Ne postoje reči na ovom svetu koje bi tebe opisale. Ti si moj svet, moje SVE. Moj veliki bata.

Oduvek si bio moj borac i junak. Ponosna sam na tvoj život, na tvoju karijeru, na tebe. Ti si poseban čovek. Od kada znam za sebe čuvao si me, postavljao si se zaštitnički, obožavam taj tvoj stav.

Ali tvoja seka mora da ti kaže da više nije mala, porasla sam, ljubavi moja. Tog dana sam porasla. Tog dana kada se naš život okrenuo naopačke, bez ikakve najave i mogućnosti da to sprečimo", napisala je Sara na svom „Instagram“ profilu, uz fotografiju prerano izgubljenog brata.

Stevan je preminuo od posledica moždanog udara, ali za sada nije poznato zašto je do njega došlo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna