Da li numerolozi mogu da otkriju neku vezu između godina u kojima su umrli naše poznate ličnosti - Marinko Rokvić, Merima Njegomir, Marina Tucaković, Đorđe Balašević i Dragoljub Đuričić - svi preminuli u godini u kojoj pune 68 godina?

Da li su brojevi sudbinski i šta o tome kaže numerološkinja Gordana Dragišić? "Broj šest predstavlja duboke emocije u nama, koje nosimo od detinjstva, a koje smo prikrivali", kaže ona za Kurir.

Tu spadaju i stresovi, porodični sukobi, loši odnosi s roditeljima, odvojenost od roditelja, od matične kuće. To je stres koji u ranoj mladosti ne registrujemo, a kasnije dođe na naplatu. Te emocije, koje su u ovom slučaju najizraženije kod Balaševića i Merime, posledice su kasnijih bolesti - otkriva numerologinja.

"Interesantno je da su svi oni imali probleme nastale u godini šestice i da je to značajno uticalo na dalji tok njihovih života. Marina je izgubila sina u toj godini, isto je bila godina šestice kada je Merimu majka napustila, Balašević je imao neke traume u tom periodu o kojima nikome nije pričao, a Marinko je saznao da boluje od teške bolesti u toj godini. Ta godina je u njihovim životima dominantna i ništa nije slučajno.

Izvor: Lepa&Srećna / Kurir