Da je Ana Dabović pronašla sreću pokraj vaterpoliste Ilije Mustura, javnosti je otkrila njena sestra Milica, koja je objavila njihovu zajedničku fotografiju na svom "Instagram" profilu.

Sestrin potez Anu nije previše iznenadio s obzirom na to da je sama toliko hvalila svog izabranika da su njeni najbliži poželeli da tu sreću podele sa svima.

"Ne smem previše da ga hvalim da ga ne bih urekla, ali mi se kod njega sve sviđa. Verovatno je Milica, upravo zbog toga što stalno u superlativima govorim o Iliji, odlučila da stavi našu zajedničku fotografiju na svoj profil. Uz to, u našu porodičnu “WhatsApp” grupu stalno se slivaju Ilijine i moje fotografije (smeh). Iako smo zajedno od letos, može se reći da je ta veza još uvek na početku, ali zaista sam srećna ", rekla je Ana svojevremeno za magazin Story.

Milica je, izgleda, zadužena da lepe vesti iz porodice objavljuje u javnosti, pa je sada za "Premijeru" otkrila da Ana i Ilija planiraju svadbu

"Moja sestra je u Francuskoj, imam evropsko prvenstvo, možda se desi i olimpijada,  srećno je zaljubljena. Tamo igraju oboje, čekamo svadbu, ona mi je najveća podrška, zna sve da reši i uvek primam savete od nje", rekla je Milica.

 Izvor: Lepa&Srećna