Košarkašica Milica Dabović se ponovo priprema za odlazak u Tiranu, gde je već igrala i prethodnih sezona, ali joj ovaj put veoma teško pada.

"Nije mi dobro, ne želim da idem iz Beograda uopšte, da nastavljam tu agoniju. Želim da dete normalno ide u školu", rekla je Milica za Blic. Međutim, njoj su ugasili stranicu  preko koje je prodavala odeću. "Nemam nikakvih izvora prihoda, mom detetu je dečiji dodatak 3.000 dinara."

Milica kaže da nema nikakav kontakt sa Stefanovim ocem i da joj on oko njihovog sina ne pomaže, niti traži da vidi dete. "Stefanov otac za nas ne postoji, nikakvu pomoć od njega nemamo. Nastavio je da vara žene, krade i manipuliše, ima još jednu žrtvu", tvrdi ona. 

Tokom prethodnog boravka u Tirani, naša bivša reprezentativka je morala da vrati dete u Beograd posle 20 dana. "Izdržala sam taj period, onda sam umrla kad sam se povredila. Malo od umora, list me zaboli. Na nogama budem stalno, zato sam ga odvela kod mame i tate, oni su mi pomogli." 

Prema njenim rečima, u Albaniji ima dobar tretman, ima platu, ne troši svoj novac, cene je i poštuju, ali joj teško pada odvojenost od Stefana i to što  ništa drugo ne može  da radi.

Izvor: Lepa&Srećna