Milica Dabović nije pristalica estetske hirurgije. Kao sportista pridržava se strogih pravila koja se tiču ishrane i fizičkih ativnosti, pa je njen izgled rezultat napornog rada. Ipak, priznaje da je oduvek želela veće usne, te i da se tom tretmanu podvrgla, ali i da je zbog povrede koju je zadobila sredila zube.

"Kao mlada uvek sam se ‘pućila' na slikama, jer sam želela veće usne i to sam i uradila. Tokom karijere su mi lomili zube i arkadu i imala sam mnogo udaraca u nos. Zbog jednog od takvih udaraca laktom, sam morala da uradim zube. Imala sam 17 godina i sećam se da sam neke zube čak i progutala",  rekla je Milica i priznala da je redovna mušterija u kozmetičkim salonima.

"Lice je najvažnije sačuvati i idem redovno na masaže i tretmane lica. Volim i mezoterapiju, i imam botoks samo na čelu. Ne volim estetsku hirurgiju, jer danas sve žene izgledaju isto. Kada vidim da rade te velike usne i grudi, ja to ne mogu da prihvatim. Trebalo bi da sve na telu bude srazmerno i da se zna gde je granica. Mislim da nisu svesne da su unakažene i da to ne izgleda lepo. Ni muškarcima to više nije lepo", kaže Milica u emisiji "Generalka" i otkriva šta joj se na njenom telu ne dopada-

"Mami stalno zahvaljujem za ove moje plave oči, ali uvek kažem da ne volim čukljeve i to što imam muške noge. Ali sve je to priroda i ne stidim se. Volim svoje telo i ponosna sam na njega",  ističe košarkašica.

Milica je aktivna na Instagramu gde često objavljuje i fotografije u kupaćem kostimu, zbog čega je neretko na meti negativnih komentara.

"Možda mi toliko zameraju zato što sam mama, a slikam se u kupaćem kostimu i znam kako da se slikam. Nikada mi to neće biti jasno, ali meni zameraju sve što uradim. Naš narod uvek ima nešto loše da ti kaže. Najgore mi je kada mi napišu kako se zbog svog deteta ne stidim tih slika. Zar nije lepše napisati: 'Bravo' - prokomentarisala je, pa dodala kako bi sebe ocenila sa ocenom ne deset, nego sto.

"Sve u životu sam postigla radom. I u sportu ali i kada je reč o fizičkom izgledu. Kada radiš 500 trbušnjaka svakog dana kao što ja radim, onda ćeš imati 'pločice' i zategnut stomak. Niko ne može da mi kaže da nema sat vremena dnevno za sebe", zaključila je Milica.

Izvor: Lepa&Srećna