Najteže trenutke u životu Elma Sinanović je doživela kad je izgubila muža. Upoznala ga je sa samo 19 godina, a punih 26 su bili u srećnom braku.

Nakon njegove smrti, isplakala je, kako kaže, more suza i tugovala dugo. Zbog svega je i tugu lečila hranom, a onda odlučila da preseče. Odlučila se za keto dijetu, u kojoj se jedu proteini - meso, jaja, sir, a zabranjeni su šećer, voće i ugljeni hidrati.

Ova dijeta se ne preporučuje na duže staze pa je pevačica nju iskoristila samo kao "okidač" za mršavljenje. "Posle nje sam nastavila zdravo da se hranim i dosad sam smršala osam kilograma", objasnila je. "Imala sam radno leto sa mnogo koncerata i bila sam fizički aktivna. Imam i sobni bicikl, ali ne stižem da ga vozim redovno. Išla sam i na tretmane sa termo ćebetom. Tu se lepo preznojim i izbacim toksine iz organizma", ispričala je pevačica za Hit.

Prema njenim rečima, posebno joj je prijao tečni hlorofil jer joj se, zahvaljujući njemu koža pročistila. Ona napominje da kilaža nije presudna za dobar izgled jedne žene.

"Poznajem dame koje imaju višak kilograma i prelepo izgledaju jer umeju to da nose", objašnjava Elma. "Ipak, kada lepo izgledate, imate i više volje da se negujete. Sada se baš lepo osećam, posebno mi je bilo drago kada sam obukla garderobu koja mi je dugo stajala u ormaru jer mi je bila mala.

Imam još nekih pet-šest kilograma da skinem da bih dostigla idealnu kilažu, ali bitno mi je da se sada dobro osećam u svojoj koži", završila je Elma.

Instagram / almasinanovic Od 2018. godine, kad se najviše ugojila, pa sve do danas!

Izvor: Lepa&Srećna