Za Anu Bekutu prethodni mesec jedan je od najtežih u životu. Ostala je bez troje dragih ljudi - prijatelja Marinka Rokvića, kume Merime Njegomir i dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića. Ana je nema od bola i samo je kratko za medije poručila da neće da se oglašava.

"Otišao je moj Milutin. Molim vas sve da me shvatite u ovom bolu da neću da se oglašavam", rekla je Bekuta nakon što je Milutin preminuo 27. novembra nakon dva operativna zahvata na srcu.

Ana je često isticala da je, posle svega što je iskusila, Milutin bio njena životna nagrada. U razgovoru za "Hello!" priznala je da joj je prva polovina života protekla u traganju za pravom ljubavlju.

"Najbolje stvari dešavaju se kada im se najmanje nadamo. Ja sam se jednostavno prepustila i rekla: neka Bog pošalje ono što misli da mi treba. Nemojmo gubiti nadu bez obzira na krahove i brodolome. Pravi čovek pojavi se onda kada ste spremni za to, kada zavolite sebe. Ja sam se zaista načekala, prva polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70. No, da smo se ranije sreli, možda se ne bismo prepoznali. Nije baš da u dvadesetim i tridesetim znamo šta je ljubav... Tek kasnije to shvatamo, kada se s mudrošću i iskustvom neke vrednosti postave na svoje mesto", rekla je Ana nakon što su ona i Mrka proslavili deceniju ljubavi.

Izvor:Lepa&Srećna