Milutin Mrkonjić, srpski političar i dugogodišnji partner Ane Bekute preminuo je danas u Beogradu. Posle nekoliko medicinskih zahvata ove godine, stanje mu se pogoršalo i srce nije izdržalo.

Mrkonjić je prvi put primljen u bolnicu u februaru, kada se sumnjalo da je inficiran korona virusom. Međutim, testovi su pokazali da je negativan na kovid, a lekari su otkrili izvesne ožiljke na plućima. Svi su bili zabrinuti, budući da je Milutin oslabio skoro 30 kilograma pre ove situacije, ali je Ana tada objasnila da je upravo to učinio zbog zdravlja.

"Poznato je da on ima slabo srce", rekla je pevačica. U avgustu je ipak operisan, a posebnom metodom mu je ugrađen novi zalistak. Prognoze su bile optimistične, ali je na prve znake novih tegoba ove jeseni pevačica insistirala da se ponovo javi lekaru. Zadržan je u bolnici, gde mu je ugrađen pejsmejker. Kada je prebačen na intenzivnu negu, jasno je bilo da je stanje pogoršano.

Ana Bekuta bila je u vezi sa Mrkonjićem punih deset godina, a o svojoj uzajamnoj ljubavi i privrženosti rado su govorili. "Ana je prelepa žena, sjajan čovek, pametno i saosećajno biće, razumemo se bez mnogo reči. Savršena je domaćica, kuva ko niko, ume da vodi kuću i brine o svakoj sitnici. A pritom je - zvezda. Ničim to ne pokazuje niti nameće, a opet se vidi", rekao je Milutin o njoj za magazin "Lena".

"On je po prirodi jedan dobar i duhovit čovek, nije namćor, on je taj koji me bodri, daje vetar u leđa, oraspoloži, duhovit je, tako da sam vrlo zahvalna što je pored mene u svakom segmentu života. Retko imamo nesuglasice i vrlo malo! Kako godine prolaze skoro nikakve.

U početku je bilo privikavanja, ali ni on nije poremetio moje navike, niti ja njegove. Važna stavka je prilagođavati se jedni drugima, ako se već volimo. Živimo lepo i harmonično," govorila je Ana.

ATA / Antonio Ahel Uživali su deset godina u svojoj ljubavi.

Izvor: Lepa&Srećna