Nekadašnji pevač grupe "Bijelo dugme" Alen Islamović imao je sreću da svoju srodnu dušu sretne dok je bio veoma mlad. On je imao 22 godine, a njegova Marjana tek 16. U braku su više od četiri decenije, a sreću su im zaokružile njihove ćerke Una i Lara.

"Marjanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam niko, samo lokalni pevač u grupi "BAG". Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati", rekao je Islamović za "Hit Informer".

"Nekada sam pratila Alena na njegovim koncertima. Znali smo često da otputujemo zajedno, pa smo se ludo provodili. Sada više nismo toliko u godinama za to, ako izađemo, oporavljamo se tri dana", ispričala je za Jutranji.hr svojevremeno Marjana.

Alen i Marjana od dve ćerke imaju troje unučadi, a kako je pevač jednom prilikom priznao, najsrećniji je jer nisu odlučile da žive u inostranstvu.

"Moje ćerke su imale priliku da idu gde hoće, tako sam imao i ja, ali ja nisam hteo da odem. I moja supruga je sa ovih prostora da bismo što bliži bili sa ovim narodima ovde i da bismo mogli posećivati našu rodbinu. Tako su i naše ćerke odabrale i one žive sa nama. Ja sam najsrećniji otac kada su one tu blizu mene. Bio bih najtužniji da mi je jedna u Holandiji, druga u Kanadi", rekao je jednom za "Premijeru" Islamović.

Izvor: Lepa&Srećna