Dragana Mirković imala je sreću da pronađe srodnu dušu, supruga Tonija Bjelića, koji joj je kroz život najveća podrška i oslonac. Iako je od dana kada ju je zaprosio prošlo više od dve decenije, ona taj trenutak pamti kao najsrećniji u životu.

Njihovu idilu upotpunilo je rođenje dvoje dece, sina Marka i ćerke Manuele, ali Toni ne propušta priliku da Draganu obraduje nekim lepim iznenađenjem. Tako je bilo i na snimanju novogodišnjeg programa televizije u Požarevcu koji je u Draganinom vlasništvu. 

Pevačica je zablistala u elegantnom sakou i pantalonama, koji su imali srebrne šljašteće detalje po sebi. U jednom trenutku stigao je nenadan poklon veliki buket crvenih ruža sa posvetom od supruga Tonija.

dragana mirkovic ruze.jpg
Kurir 

Dragana je jednom prilikom istakla da kod njih nema prostora za ljubomoru, što je verovatno i tajna njihovog dugog trajanja.

dragana mirkovic ruze-01.jpg
Kurir 

"Ma kakva ljubomora, nema mesta za to kod ni mene ni kod Tonija. Nemamo razloga za to, mi smo vrlo slični i kada pored sebe imate svoj odraz u ogledalu, tu nema prostora za nesuglasice, a kamoli za ljubomoru", rekla je tada Dragana.

Izvor: Lepa&Srećna