Poslednjih nekoliko godina život glumice Jelene Gavrilović satkan je od konstantnog rada. Kako je jednom prilikom istakla, ne bi mogla ni da zamisli da sedi kod kuće i ne radi ništa. Posao je ispunjava i smatra da je najveća sreća raditi ono što voliš. Ipak, nije samo gluma njena ljubav.

"Gluma je moja ljubav, a muzika moja strast, to je kao kad imaš muža i švalera u isto vreme i ne znaš kog ćeš da se odrekneš, tako da ja živim sa ta moja dva čoveka i nekako se svi slažemo, ljubav jednostavno cveta", našalila se Jelena, koja za sebe kaže da je perfekcionista do te mere da to utiče na njeno zdravlje.

"Perfekcionista sam do te mere da moj perfekcionizam utiče na moje zdravlje. Mnogo puta se ne usudim da nešto uradim jer ne smatram da je dovoljno dobro i svesna sam da je to greška, jer ne mogu da pustim sebe u trenutku. Ne bi bilo loše da napravim neko svoje veče kao Ivan Bosiljčić da se opustim malo, samo ne znam ko bi došao da me sluša", rekla je za "K1" Jelena i otkrila da je otac imao druge planove za nju.

"Studirala sam glumu u Novom sadu i kada si izvan Beograda treba ti dosta vremena da se pokažeš i zato sam više puta razmišljala da odustanem. Inače je moj otac želeo da upišem turizam, ali uvek me je neka energija vraćala glumi. Mislim da je Bog ta energija i da je molitva u nama za nas i naše najbliže nešto što pomaže, slobodno neka kažu da sam sujeverna", rekla je glumica.

Izvor: Lepa&Srećna